Kreativt Miljø logo
Kurs

Vinterferie-workshop uke 8

Verkstedet inviterer til dager proppfull av kreativitet i vinterferien (uke 8). Kom en eller flere dager:) Søm, redesign, tie-dye og smykkelaging m.m er aktivitetene og alt med fokus på gjenbruk. Dette blir GØY! Velkommen!

  • StedBRUKET på Fjellhamar
    Fjellhamarveien 52, 1472 Fjellhamar
  • UndervisningstidKl: 10-15 Ta kontakt om du vil vite antall ledige plasser
    1 dag
  • Siste kursdag-
  • Pris650 kr
    På forespørsel

Målgruppe: Fra 1.trinn og oppover. Forkunnskap: Ingen forkunnskaper trengs. Kursmateriale: Alt av materialet er inkludert i prisen og alle får med seg hjem det de har laget. Ta med matpakke til lunsj! Det blir servert drikke og kjeks :) Man kan komme en eller flere dager! (totalt 3 dager, mandag, tirsdag og onsdag) TA KONTAKT før påmelding om du vil vite antall ledige plasser! Plan for uka: Mandag - tie-dye og sying (redesign) Tirsdag - sying (redesign) Onsdag - tie-dye og sying (redesign) TIE-DYE: ta med det du vil farge selv (hvitt eller lyse plagg)! Og ta på klær du ikke er redd for. Får man farge på klærne går det ikke vekk! Dette blir gøy :) Smykkelaging er hver dag i tillegg:) PS: kurset blir avholdt med forbehold om nok påmeldte! Veibeskrivelse til lokalet: Parkering oppe ved hovedinngangen på oppmerkede plasser! -Veien til lokalet: Gå ned mot den oransje porten, og gå gjennom den! (Den er mulig låst, da ringer du 93284716 så åpner jeg via appen) Hold mot høyre mot en undergang. Rett FØR undergangen går en steintrapp opp til venstre. Gå opp den og gå rett frem mot toglinja helt i enden til veien heller ned en bakke nedover mot høyre. Da ser du trappa og inngangen til Kreativt Miljø.  Når dere kommer inn hoveddørene er det første dør til venstre som er inn til lokalet:) Velkommen:)

Påmeldingskjema

Pris: kr

* Må fylles ut

Hei, for å fullføre betalingen blir du sendt til en betalingsløsning. Når betalingen er utført vil du komme tilbake hit hvor du får en bekreftelse. Bekreftelse vil også bli sendt til deg pr. epost.