Kreativt Miljø logo
Kurs

Strikketreff hos Cardamom

Hurra! Nå har vi gleden av å invitere til strikketreff hver måned i koselige omgivelser hos Cardamom i Lørenskog. Ta med strikketøyet og ta turen hit på fredag for en super hyggelig start på helgen:)

  • StedCardamom coffee shop
    Løkentunet 2, 1475 Lørenskog
  • UndervisningstidFredag kl: 14-16
    2 timer
  • Siste kursdag-
  • Pris-
    Ledige plasser

Velkommen til strikketreff:) Målgruppe: Passer for alle som vil strikke/hekle, skravle eller bare ta seg en deilig matbit og noe godt i glasset/koppen :) Forkunnskap: Ingen forkunnskaper trengs! Kurstidspunkt: Velg den fredagen som passer deg best. Klokkeslettet er 14-16, men du sitter såklart så lenge du vil:) Cardamom har en deilig meny som du finner her: www.cardamom.no Jeg (Malin) kommer til å ha med et lite utvalg av strikketilbehør og garn som jeg selger, samt at det blir trekning på gavekort fra Kreativt Miljø som kan brukes på alle våre kurs:) Arrangementet er gratis og åpent for alle, men pga begrenset plasser må man melde seg på slik at man er sikret plass:) Vi gleder oss:)

Påmeldingskjema

* Må fylles ut

Hei, for å fullføre betalingen blir du sendt til en betalingsløsning. Når betalingen er utført vil du komme tilbake hit hvor du får en bekreftelse. Bekreftelse vil også bli sendt til deg pr. epost.