Kreativt Miljø logo
Kurs

Strikkekurs hos Garnpikene (påskesettet) - nybegynner

Bli bitt av strikkebasillen du også:) Vi inviterer til strikkekurs hos Garnpikene på Metro senter i Lørenskog! Kurset er perfekt for deg som aldri har strikket, men lyst å lære :) Sammen skal vi strikke et påskesett og vi tar deg gjennom steg for steg!

  • StedGarnpikene på metro senter
    Bibliotekgata 30, 1473 Lørenskog
  • UndervisningstidMandag 4 og 11.mars Kl: 18.45-20.45
    2 dager
  • Siste kursdag-
  • Pris650 kr
    Ledige plasser

Innhold: På dette kurset lærer du å strikke et matchende påskesett bestående av pannebånd og hals. Kurset går over 2 dager (med en uke i mellom).Totalt 4timer! Dato for kursene til være: Kurstidspunkt: 4 og 11.mars kl: 18.45-20.45 begge dager. Kursdag 1 (2timer) - Vi går gjennom oppskriften, legger opp både til pannebånd og hals. Strikker så langt vi rekker. Hjemmelekse å strikke så langt man rekker videre på begge delene. Kursdag 2 (2timer) - vi strikker ferdig, feller av og fester tråder. Målgruppe: Passer for alle som aldri har strikket før, eller strikket litt. Forkunnskap: Trenger ingen forkunnskaper Kursmateriell: Materialpakke med garn og pinner kjøpes i butikken der kurset holdes. Da velger du farge selv på ditt påskesett:) Du får 20% rabatt på hele materialpakken på kursdagene:) Oppskriften er inkludert i kursavgiften. Kun 6 plasser! Så sikre deg plass NÅ om du vil lære å strikke deg det kuleste settet til påske:) Velkommen til et lærerikt og morsomt strikkekurs!

Påmeldingskjema

Pris: kr

* Må fylles ut

Hei, for å fullføre betalingen blir du sendt til en betalingsløsning. Når betalingen er utført vil du komme tilbake hit hvor du får en bekreftelse. Bekreftelse vil også bli sendt til deg pr. epost.