Kreativt Miljø logo
Kurs

Strikkekurs hos Garnpikene (lær å strikke votter) - litt øvet

Lyst til å utvikle dine strikkeferdigheter og lære å strikke votter med mønster? Nå har du muligheten! Vi holder kurs hos Garnpikene på metro senter! Begrenset antall plasser så førstemann til mølla:)

  • StedGarnpikene på metro senter
    Bibliotekgata 30, 1473 Lørenskog
  • Undervisningstid11.desember kl: 10.30-13.30
    3 timer
  • Siste kursdag-
  • Pris700 kr
    Ledige plasser

Innhold: På dette kurset lærer du å strikke et par deilige votter med mønster som skal toves:) Perfekt for kalde dager! Kurset går over 3timer! Vi går gjennom oppskriften, tar deg gjennom steg for steg, legger opp, strikker så langt vi rekker på mønsteret! Og vi veileder deg i fht tove prosessen. Målgruppe: Passer for alle som kan strikke litt fra før og vil videreutvikle sine strikkeferdigheter! Forkunnskap: Må ha strikket litt fra før. Kursmateriell: Garnpakken kjøpes i butikken der kurset holdes. Da velger du farge selv på dine votter:) Pinner kan du ta med om du har: 4 strømpepinner str.6. Har du ikke kan det også kjøpes i butikken:) Du får 20% rabatt på hele materialpakken:) Oppskriften er inkludert i kursavgiften. Kun 6 plasser! Så sikre deg plass NÅ om du vil lære å strikke disse fine vottene:) Velkommen til et lærerikt og morsomt strikkekurs!

Påmeldingskjema

Pris: kr

* Må fylles ut

Hei, for å fullføre betalingen blir du sendt til en betalingsløsning. Når betalingen er utført vil du komme tilbake hit hvor du får en bekreftelse. Bekreftelse vil også bli sendt til deg pr. epost.