Kreativt Miljø logo
Kurs

Strikkekurs hos Garnpikene (lær å strikke lue) - nybegynner

Bli bitt av strikkebasillen du også:) Vi inviterer til strikkekurs hos Garnpikene på Metro senter i Lørenskog! Kurset er perfekt for deg som aldri har strikket, men lyst å lære :) Og vi tar deg gjennom steg for steg!

  • StedGarnpikene på metro senter
    Bibliotekgata 30, 1473 Lørenskog
  • UndervisningstidTorsdag 19.september kl: 18.45-20.45
    2 timer
  • Siste kursdag-
  • Pris650 kr
    Ledige plasser

Innhold: På dette kurset lærer du blant annet å legge opp, strikke rett, strikke vrang, felle av. I tillegg lærer du å lese en oppskrift som du får utdelt på kurset. Kurset går over 2 timer og vi strikker en lue i deilig alpakkaull. Vi går gjennom oppskriften, legger opp, strikker borden nede på lua, og begynner på glattstrikk. Vi tar det gjennom steg for steg:) Målgruppe: Passer for alle som vil strikke og aldri har strikket før! Forkunnskap: Ingen forkunnskaper trengs! Kursmateriell: Materialpakke med garn, strikkepinner, dusk og evt kule detaljer kjøpes i butikken der kurset holdes! Og det kule er, at du velger selv fargen på din lue:) Du får også 20% rabatt på hele materialpakken:) Oppskriften er inkludert i kursavgiften. Kun 6 plasser! Så sikre deg plass NÅ om du vil lære å strikke denne deilige lua :) Velkommen til et lærerikt og morsomt strikkekurs!

Påmeldingskjema

Pris: kr

* Må fylles ut

Hei, for å fullføre betalingen blir du sendt til en betalingsløsning. Når betalingen er utført vil du komme tilbake hit hvor du får en bekreftelse. Bekreftelse vil også bli sendt til deg pr. epost.