Kreativt Miljø logo
Kurs

Privattimer (sykurs for nybegynnere)

Har du også lyst til å bli bitt av sy-basillen og lære å sy? Med privattimer får du akkurat den læringen og kunnskapen du trenger for å få syglede og meste på egenhånd med god hjelp!

  • StedBRUKET på Fjellhamar
    Fjellhamarveien 52, 1472 Fjellhamar
  • Undervisningstid-
  • Siste kursdag-
  • Pris390 kr
    På forespørsel

Du vil lære å tre en symaskin, bli kjent med ulike sømmer, og sy deg ulike ting du blir stolt av. Vi tilpasser det du vil sy ut ifra dine ønsker om det er en liten veske, toalettmappe, hårpynt eller lignende! Kanskje du strikker? Da kan du f.eks sy et strikkenett. Alt vi syr av er gjenbrukstekstiler. VI TENKER MILJØ! Hvor mange timer akkurat DU trenger og ønsker ser vi når vi er i gang:) Det et viktig å bruke god tid slik at man faktisk skjønner mønster, mønstertekst og ulike syteknikker! Målgruppe: Passer for alle som vil sy og aldri har sydd på symaskin før eller sydd litt! Forkunnskap: Ingen forkunnskaper trengs! Kursmateriell: Alt av stoffer får du hos oss, samt lån av symaskin. Priser: Man kan velge å ha enkelttimer eller flere timer sammenhengende. Dette avtales! 390,- timen (anbefaler å ha minst 2 timer pr.gang) Velkommen!

Påmeldingskjema

Pris: kr

* Må fylles ut

Hei, for å fullføre betalingen blir du sendt til en betalingsløsning. Når betalingen er utført vil du komme tilbake hit hvor du får en bekreftelse. Bekreftelse vil også bli sendt til deg pr. epost.