Kreativt Miljø logo
Kurs

Sommerferie-workshop uke 27

Verkstedet inviterer til en hel uke (uke 27) proppfull av kreativitet i sommerferien. Søm, redesign, tie-dye og smykkelaging m.m er aktiviteten og alt med fokus på gjenbruk. Dette blir GØY! Velkommen på kreativ workshop:)

  • StedBRUKET på Fjellhamar
    Fjellhamarveien 52, 1472 Fjellhamar
  • UndervisningstidKl 10:00 - 15:00
    5 dager
  • Siste kursdag-
  • Pris3500 kr
    Ledige plasser

Innhold: Denne uka er proppet med kreativitet innen sying, smykkelaging og tie-dye (kreativ batikk). Dagene er lagt opp litt ulikt (se oversikt over plan for uka lenger ned). På slutten av uka rigger vi til stand og har et lite marked hvor barna kan selge noe av det de har laget om de ønsker. Mestringsfølelse deluxe! Målgruppe: Fra 1.trinn og oppover. Kom sammen med en venn eller fler så blir det ekstra gøy:) Forkunnskap: Ingen forkunnskaper trengs. Kursmateriale: Alt av materialet som brukes er inkludert i prisen og alle får med seg hjem det de har laget. Deilig lunsj m/drikke også inkludert! (gi beskjed ved evt allergier) Plan for uka: Mandag - tie-dye og sying (redesign) Tirsdag - sying (redesign) Onsdag - tie-dye og sying (redesign) Torsdag - sying (redesign) Fredag - sying/ferdigstilling av prosjekter og stand TIE-DYE: ta med det du vil farge selv (hvitt eller lyse plagg)! Og ta på klær du ikke er redd for. Får man farge på klærne går det ikke vekk! Vi har også lyse stoffer her, men ikke klær, kun stoffer man kan sy noe av:) Smykkelaging er hver dag i tillegg:) Begrenset plasser så sikre deg plass nå om ditt barn ønsker plass:) Veibeskrivelse til lokalet: Parkering oppe ved hovedinngangen på oppmerkede plasser! -Veien til lokalet: Gå ned mot den oransje porten, og gå inn stien ved siden av. Hold mot høyre mot en undergang. Rett FØR undergangen går en steintrapp opp til venstre. Gå opp den og gå rett frem mot toglinja helt i enden til veien heller ned en bakke nedover mot høyre. Da ser du trappa og inngangen til Kreativt Miljø.  Når dere kommer inn hoveddørene er det første dør til venstre som er inn til lokalet:) Velkommen til en hel uke proppfull av kreativitet, mestring og felles skaperglede:)

Påmeldingskjema

Pris: kr

* Må fylles ut

Hei, for å fullføre betalingen blir du sendt til en betalingsløsning. Når betalingen er utført vil du komme tilbake hit hvor du får en bekreftelse. Bekreftelse vil også bli sendt til deg pr. epost.