Kreativt Miljø logo
Kurs

5-timers sykurs for voksne (nybegynnerkurs)

Alltid hatt lyst til å lære å sy? Nå har du muligheten. Verkstedet inviterer til 5 timers kurs og alt av materialer du vil bruke er inkludert i prisen. Vi syr med gjenbrukstekstiler:)

  • StedBruket på Fjellhamar
    Fjellhamarveien 52, 1472 Fjellhamar
  • UndervisningstidKl: 10-15
    5 timer
  • Siste kursdag-
  • Pris1650 kr
    Ledige plasser

Velkommen til sykurs for voksne! Vil du også bli bitt av sy-basillen? Da er dette kurset perfekt for deg:) Kurset går over 5 timer en lørdag og ALT dette lærer du: Tre en symaskin Bli kjent med ulike sømmer og teknikker Sammen skal vi sy en kul totebag med fôr og hanker. Du får en innføring i å lese av et symønster og hvordan du kan lage dine egne symaler. Du får også en innføring i hvordan man syr en glidelås og du kan sy en toalettmappe/pennal om du rekker. Alt vi syr av er gjenbrukstekstiler. VI TENKER MILJØ! Målgruppe: Passer for alle som vil sy og aldri har sydd på symaskin før eller sydd litt! Forkunnskap: Ingen forkunnskaper trengs! Kursmateriell: Alt av stoffer/materialer får du hos oss, samt lån av symaskin og utstyr. Har du egen symaskin kan du gjerne ta den med, da lærer du å sy på din maskin og det er jo det aller beste:) Kun 6 plasser! PS: Kurset blir kun avholdt med forbehold om nok påmeldte. I så tilfelle får du selvfølgelig pengene tilbake VEIBESKRIVELSE: Parkering oppe ved hovedinngangen på oppmerkede plasser! -Veien til lokalet: Gå ned mot den oransje bilporten, og gå gjennom den! (Den er mulig låst, da ringer du meg så åpner jeg via appen) Hold mot høyre (gjennom gjerdet) mot en undergang. Rett FØR undergangen går en steintrapp opp til venstre. Gå opp den og gå rett frem mot toglinja. Du får en uteterrasse med bord og stoler på høyre siden og bare følg frem så du ser det går en bakke nedover på høyre side (etter denne terrassen). Da ser du trappa og inngangen til Kreativt Miljø.  Når dere kommer inn hoveddørene er det første dør til venstre som er inn til lokalet:) Velkommen!

Påmeldingskjema

Pris: kr

* Må fylles ut

Hei, for å fullføre betalingen blir du sendt til en betalingsløsning. Når betalingen er utført vil du komme tilbake hit hvor du får en bekreftelse. Bekreftelse vil også bli sendt til deg pr. epost.