Kreativt Miljø logo
Kurs

5 timer sy-workshop for barn og ungdom 1.mai

Skolen er stengt, men det kreative verkstedet inviterer barn og ungdom til en dag med sy-workshop! Vi har fokus på redesign og alt av materialer er inkludert i kursavgiften. Dette blir gøy:)

  • StedBRUKET på Fjellhamar
    Fjellhamarveien 52, 1472 Fjellhamar
  • UndervisningstidKl 10-15
    5 timer
  • Siste kursdag-
  • Pris750 kr
    Ledige plasser

Målgruppe: Fra 1.trinn og oppover. Forkunnskap: Ingen forkunnskaper trengs. Kursmateriale: Alt av materialet er inkludert i prisen, samt lån av symaskin. Og alle får med seg hjem det de har laget. Barnet har mulighet for å velge selv hva det vil sy som f.eks veske, toalettmappe, bøttehatt, forkle eller noe helt annet. Dette ut i fra om barnet har sydd før eller ikke:) Lunsj m/drikke er også inkludert i prisen (gi beskjed ved evt allergier) Veibeskrivelse til lokalet: Parkering oppe ved hovedinngangen på oppmerkede plasser og gå inn eller dere kan kjøre inn! Er den oransje bilporten låst, ring med på 93284716 så åpner jeg! -Veien til lokalet: Gå ned mot den oransje porten, og inn på plassen der dere ser en stor blå banner på veggen hvor det står BRUKET FJELLHAMAR. Hold mot høyre mot en undergang. Rett FØR undergangen går en steintrapp opp til venstre. (kjører du kjører du gjennom undergangen og til venste i enden av veien, og deretter rett til venstre). Gå opp den og gå rett frem mot toglinja helt i enden til veien heller ned en bakke nedover mot høyre. Da ser du trappa og inngangen til Kreativt Miljø.  Når dere kommer inn hoveddørene er det første dør til venstre som er inn til lokalet:) Velkommen:)

Påmeldingskjema

Pris: kr

* Må fylles ut

Hei, for å fullføre betalingen blir du sendt til en betalingsløsning. Når betalingen er utført vil du komme tilbake hit hvor du får en bekreftelse. Bekreftelse vil også bli sendt til deg pr. epost.